De studentenvereniging Arboricultura bestaat dit jaar 105 jaar, en zal ook dit jaar grootst gevierd gaan worden. Vele feesten zijn er in deze jaren georganiseerd en hebben Boskoop, Velp en Arnhem op hun kop gezet. Namen als Tiësto en Walter Witlov hebben hier hun steentje in bijgedragen. Maar niet alleen de artiesten maken de feesten bij Arboricultura zo geslaagd. Zonder enthousiaste organisatoren en uitbundige feestende studenten/lvl’ers zouden deze feesten lang niet zo geslaagd zijn!

Elke 5 jaar worden deze feesten net iets grootser, mooier en uitbundiger uitgepakt. Want elke 5 jaar komt er een lustrumjaar bij. Dit jaar vieren wij als oudste studentenvereniging van Nederland, het 21e lustrumjaar en zullen we weer alles uit de kast halen om een geslaagd feest neer te zetten.

Lees meer...

Beste Gaîten,

SV. Arboricultura is in het jaar 1993 verhuisd van Boskoop naar Velp. In deze periode is het gaîtenpad ontstaan. Dit is een wandelroute van Boskoop naar Velp. Onderweg kom je door afwisselende landschappen en langs verschillende bezienswaardigheden.

Dit jaar bestaat Arboricultura 105 jaar! Dit vieren we door verschillende activiteiten te organiseren. Het gaîtenpad is er hier één van. In het weekend van 24-26 mei zullen we het pad, wat door onze Arboriaanse voorgangers is gemaakt, opnieuw beleven. Ditmaal niet lopend maar op de fiets!

Lees meer...