Introductiecommissie 2017

foto van Intro 2017-2018 Welcome to Las Vegas.groepsfoto

 v.l.n.r.: Danja Schepers, Thijs Verdriet, Menno Zwier, Renske ter Keurs, Tamar Haarmans, Sido Blaam, Melissa Huisman, Thijs van der Pal, Nicolien van der Horst en Geert Venner

 

Introductieweek 2017: Welcome to Las Vegas!

Welkom op de pagina van de introcommissie! Op deze pagina vind je alle informatie over de komende introductie, 28 augustus t/m 1 september.Wij gaan jullie dit jaar een fantastische intro bezorgen!

Wie zijn wij?

Een korte introductie van onszelf. Wij zijn de introcommissie van de studentenvereniging Arboricultura. Wij zijn acht eerstejaars studenten van verschillende opleidingen op Van Hall Larenstein. Allemaal hebben we afgelopen jaar zelf de intro meegemaakt en vonden dat zo leuk dat we dit nog een keer willen meemaken!

 

Welcome to Las Vegas!

Welcome to Las Vegas! Het thema van de intro ’17-‘18 is Welcome to Las Vegas! Las Vegas staat bekend als dé stad waar alles mag en waar dus ook de mooiste feesten zijn. Ook kan iedereen er zijn of haar geluk vinden, maar wij zorgen er natuurlijk voor dat je die niet zult verliezen! Wat kan je verwachten? Eén en al gekkigheid! Een week vol feesten, goede muziek, extravagante mensen, casino’s… Kom het zelf beleven! Maar onthoud één ding, ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’.

Leer tijdens deze week je nieuwe school kennen met het landgoed, maar ook je nieuwe medestudenten en de studentenvereniging! Wanneer je samen met ons en je nieuwe vrienden ontzettend van deze week hebt genoten, ben je helemaal klaar om te beginnen met je nieuwe studie!

Je wordt in de introductieweek ingedeeld in een groepje, met mentorpapa’s en mama’s die al je vragen kunnen beantwoorden en die de hele week je overal mee naar toe nemen. Ze vertellen je met veel enthousiasme over Arboricultura, de school en het studentenleven van Velp en Arnhem. Je slaapt in je eigen tentje op het schoolterrein, landgoed Larenstein. Dit is je thuisbasis voor de hele week. De week zit vol met leuke activiteiten op het schoolterrein, maar ook Velp en Arnhem leer je kennen. Bovendien zullen we met trots onze kroeg laten zien in Arnhem, de soos! Natuurlijk wil je deze week zelf beleven! Schrijf je daarom nu in voor de intro bij Sv. Arboricultura en ga mee naar Las Vegas!

Na een week nog niet genoeg gehad? Wij ook niet! Ga daarom aansluitend mee op het introweekend en houd dus het weekend van 2 en 3 september vrij in je agenda! Beter kan je schooljaar haast niet beginnen!

Tot Soos, tot introweek!

De introcommissie 2017

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de hoogte blijven van de introcommissie? Volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/intro2017

 

 

 

 ada

Ada Ruokolainen

Introweek was  one of the best weeks ever! I found so much new friends and got awesome new experiences. There was always people to party with and definitely enough beer. We played cool games and got to know Arnhem and its nightlife. There couldn't have been a better way to start a new school year and life in Arnhem. I felt really welcome and the whole week everyone was just part of a big family!

 

 

ralf

Ralf Thijssen

De introweek was en is een van de beste weken van het schooljaar. Je leert er allemaal leuke en nieuwe mensen kennen, maar ook de vereniging en dan ’s avonds weer door naar de soos. Iedereen heeft altijd veel plezier in de introweek.

 

matthijs

Matthijs de Lange

Ik wist echt niet wat ik van de intro moest verwachten. Ik ging er helemaal blind in zeg maar. Maar het is echt een week geworden die ik nooit meer zal vergeten! Tijdens de intro heb ik heel veel mensen leren kennen van mijn eigen opleiding, maar ook van andere opleidingen, veel eerstejaars maar ook ouderejaars. Tijdens de intro ga je veel leuke dingen doen om elkaar beter te leren kennen, ’s avonds een biertje doen hoort daar ook zeker bij! Ik heb goede vrienden aan de introweek overgehouden. Al met al: een topweek!

 

jens

Jens de Goede

De introductieweek was geweldig om mee te maken! Lekker feesten en nieuwe mensen leren kennen. Overdag leuke activiteiten doen en na 4 uur lekker een biertje drinken bij het kampvuur of in de soos. Het was een super leuke week!

 

thijs

Thijs Meijerink

Beste toekomstige student(e),

Naast het plezier in de nabije toekomst, bied een eensgezinde studentenvereniging natuurlijk meer profijt. Zo blijft er na jouw studie de band bestaan, want zowel vriendschappen en interesse’s als  het werkveld verbind de één met de ander. Tussen de onze oud leden (LvL’ers) blijft contact mede door onze oudleden commissie. De vrijdagavonden en LvL-activiteiten zorgen ervoor dat er ook een verticale band onstaat tussen student en oud-gedienden. Dit resulteert o.a. in kennis uitwisseling, het succesvol invullen van een stageplek en hulp bij het vinden van een baan. De één zal dit vriendjespolitiek noemen, de andere noemt het een resultaat van een zooitje verstrooide hobbisten.

Al met al duurt je studenten leven maar kort (meestal), maar de vereniging bied hulp en plezier. Dit geldt voor zowel tijdens als na jouw studie.